Svenska   Engelska
Hem  Media

Jack Baymoore and the Bandits

JACK BAYMOORE and the BANDITS

Detta legendariska svenska band spelar traditionell 50-tals Rock-A-Billy, RocknRoll och Hillbilly Bop med ett fantastiskt sound och stuk.

Deras debut inspelning från 1996, hot rod låten: A-V8 Boogie, slog ner som en bomb på Hepcat scenen över hela världen och påstås av många som en av de bästa inspelningarna sedan 50-talet! Sedan dess har de släppt flera skivor, både på vinyl och CD och släpper nu äntligen en ny platta! Deras album är fyllda med original låtar och är några av de bäst säljande skivorna på Hepcat scenen idag och backas upp av fantastiska recensioner.

Bandet har spelat ett flertal gånger på de största Rock’n’Roll eventen i världen, bland annat Viva Las Vegas i USA, Rockabilly Rave och HEMSBY Rock’n’roll Weekender i England och Australiens största 50-talsfestival med 100 000 besökare. I år kan du se dem både ute på de stora internationella festivalerna och hemma i Sverige.

See you out there!

Medlemmar:
* Jack Baymoore - Vocals, Rhythm Guitar
* J.J. Juvonen - Electric Guitar, Steel Guitar
* Tage Pihkanen - Drums
* Jan Larsson - Double Bass